Divorțul care a șocat o lume întreagă! Și-au spus adio după 35 de ani!

 
+2 click pentru
galerie

 Una dintre cele mai trainice căsnicii de la Hollywood se destramă, după ce soţul actriţei a aflat că a fost înşelat. Sunt împreună de 35 de ani şi nimeni nu ar fi crezut că ceva îi va putea despărţi.


Meryl Streep, laureată cu trei premii Oscar, părea o actriţă extrem de serioasă, cu o căsnicie exemplară. Soţul său, sculptorul Don Gummer, nu avea decât vorbe de laudă pentru ea, până recent, când actorul Jack Nicholson a povestit într-o carte biografică aventura lor.

Starul a povestit că a făcut sex cu Meryl în rulota de filmare, când au turnat împreună pentru filmul "Iarba răului", în urmă cu 26 de ani.

"Cartea lui Nicholson a deschis răni vechi. Meryl şi Don se ceartă îngrozitor şi abia îşi mai vorbesc", a povestit o sursă din apropierea cuplului.


Meryl este din nou nominalizată la premiile Oscar, de aceea se crede că soţul încă nu a depus actele de divorţ, la insistenţele ei. Actriţa îl imploră să o ierte, însă relaţia dintre ei a devenit insuportabilă, mai spune sursa citată de National Enquirer.

Meryl şi Don au patru copii: Henry (34 de ani), Mamie (29 de ani), Grace (27 de ani) şi Louisa (22 de ani).

Sursa: libertatea.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest