DJ Harra, după ce Coldplay l-au ales pe Babasha: „Ne identifică străinii ca popor cu manelele?”

 

Artista a avut un comentariu pe rețelele de socializare vis-à-vis de incidentele de pe Arena Națională, care l-au avut ca personaj central pe manelist.

Trupa Coldplay a decis să-i ofere posibilitatea lui Babasha, artist autohton, să cânte în deschidere la primul concert susținut ieri, 12 iunie, pe Arena Națională. Ideea trupei nu a avut efectul scontat, cântărețul de manele fiind întâmpinat cu fluierături de publicul prezent pe cel mai mare stadion din România.

Alegerea trupei britanice a fost comentată astfel de DJ Harra: „Sunt locuri unde manelele nu au ce căuta. Cine mă urmărește știe că nu sunt rasistă nici ca om, nici muzical. Aveam disponibili pentru evenimente de genul celui de mai devreme: Delia, Ristei și încă câțiva buni tare. Dar, dacă vedem partea bună, poate în urma reacției oamenilor, au înțeles și restul că manelele au locul lor, nu tot locul și lasă loc și altor artiști de alte genuri să se exprime și să cânte poate cândva pe Arenă. Cei de la Coldplay și-au ales artistul de deschidere, știu, dar l-au ales în urma faptului că e cel mai urmărit din ultimul an. Deci? Ne identifică străinii ca popor cu manelele? Sau nu? E bine sau nu să se întâmple asta?”

La rândul lui, Babasha a comentat pe TikTok momentele de aseară: ”Aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâmplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind în centrul atenției acum.Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc despre așa ceva, las oamenii să judece situația cum trebuie.

Ceea ce trebuie să spun este că cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, iar ei s-au uitat în top-urile muzicale și m-au văzut pe mine, i-au contactat pe impresarii mei și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim de un alt nivel. Indiferent de toate huiduielile din lume, eu tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest