Dj Harra face orice să-și salveze mama: „Nici nu știu dacă este legat ca eu să plătesc serviciul oamenilor, dar nu mă interesează acum!”

 

Artista trece printr-o situație limită. Mama ei este internată în stare critică, drept urmare a lansat un apel disperat pentru a o salva pe cea care i-a dat viață.

 

DJ Harra se află într-o situație de-a dreptul disperată, după ce a aflat pe ultima sută de metri că mama ei este grav bolnavă și a internat-o de urgență la spital. Vedeta susține că femeia care i-a dat viață a fost la un pas de moarte: "A avut o sângerare intestinală, la un moment dat, de care mi-a spus două zile mai târziu, motiv pentru care starea ei s-a agravat destul de mult și hemoglobina a scăzut undeva la șase, asta este o situație care îți pune viața în pericol. Din fericire astăzi am făcut un apel și le-am cerut oamenilor să mă ajute prin a dona sânge și le sunt extrem de recunoscătoare tuturor celor care au făcut asta astăzi. Încă mai are nevoie de sânge. Momentan cauza nu este sigură, mai are nevoie de investigații".

 

Artista a mai spus că, așa cum procedează mulți părinți pentru a nu-și îngrijora copiii, și mama ei i-a ascuns faptul că se simte rău, fapt care a dus la situația limită în care se află acum: "Dacă eu aseară nu luam decizia să merg cu ea la Urgențe și ascultam rugămintea ei de a merge la un control, după care să facă o endoscopie și o colonoscopie cu substanță de contrast, acea substanță însemna deshidratare, adica teoretic, murea. (...) Ea cumva ține lucrurile astea departe de mine uneori pentru că se gândește că mă îngrijorează, doar că nu este așa. (...) E foarte important, pentru noi, copiii să ne știm părinții bine."

 

În exclusivitate la Antena Stars, DJ Harra a făcut un apel disperat, spunând că este dispusă inclusiv să-I plătească pe toți cei care vor dona sânge și vor contribui astfel la salvarea mamei sale: "Nu știu dacă ce eu am spus sau ce fac este legal, în sensul în care nu știu dacă este legal ca eu să le plătesc serviciul oamenilor, pe de altă parte înțeleg că trăim niște vremuri în care toată lumea are nevoie de bani și nu este nimic rău în a oferi o sumă unui om care te ajută într-o situație de criză."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest