Dj Harra se luptă pentru a obține banii ei de la un eveniment la care a cântat!

 

Dj Harra a luat măsuri legale împotriva unui organizator de evenimente care nu i-a plătit onorariul pentru un spectacol la care a participat. După ce a încercat să vorbească cu el și să găsească o soluție amiabilă, Dj Harra a decis să îl dea în judecată pentru a-și recupera banii.

Potrivit artistei, înțelegerea inițială era ca ea să primească 50% din suma contractată sau 30% în momentul semnării contractului, iar restul banilor în ziua evenimentului. Cu toate acestea, organizatorul evenimentului a fost ocupat în ziua respectivă și i-a promis că îi va face plata a doua zi. Ulterior, el a plecat din localitate și a afirmat că va face plata la București în următoarele două zile, însă nu a reușit să îndeplinească această promisiune.

După aproximativ 10 zile de la eveniment, organizatorul nu a mai răspuns deloc la mesajele Dj Harra și artista a decis să acționeze prin intermediul instanței pentru a-și recupera banii. În plus, Dj Harra a menționat că și alți oameni care au muncit la evenimentul respectiv nu și-au primit banii, inclusiv alți artiști și tehnicieni.

”Am avut un eveniment în Pitești. Eu iau 50% din sumă sau 30%, în momentul când se semnează contractul. Și în ziua evenimentului, restul banilor. în ziua evenimentului, omul, organizatorul, era destul de ocupat, prins cu lucruri. Nu știu exact măsura în care era, cel puțin așa părea, din exterior. A zis că a doua zi o să facă plata, iar a doua zi mi-a zis că a plecat din localitate și că o să vină la București în următoarele două zile. Două zile mai târziu nu am primit niciun mesaj de la el, i-am scris eu, mi-a zis că are ceva treabă și mai întârzie două zile. Am zis „ok” și discuția a continuat în aceeași manieră aproximativ 10 zile. După 10 zile răspundea din ce în ce mai puțin, până nu a mai răspuns absolut deloc. I-am trimis mesaje pe Whatsapp, în care i-am zis: ”Orice ar fi, dacă nu ai bani, dacă ți s-a întâmplat ceva, spune-mi! Nu mă ignora.” Ideea este că nu doar eu eram cea care trebuie să primească banii, mai sunt oameni care au muncit la acel eveniment și nimeni nu și-a primit banii. Este vorba de artiști, și de domnul care se ocupa de tot ceea ce înseamnă sunet, filmare, poze. Dar na, fiecare acționează cum crede de cuviință. Eu am acționat strict pentru mine”, a spus Dj Harra la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest