Dodo, o mămică fericită! La cinci luni, Patrick știe tot: „Este un bebeluș cam prea dezvoltat!”

 

Cântăreața a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că-i merge excelent pe toate planurile. Inevitabil, vedeta a vorbit și despre minunea care a apărut în viața ei în urmă cu cinci luni.

 

Dodo este în al nouălea cer de când a devenit mămică și toate îi merg de la foarte bine în sus. În exclusivitate pentru emisiunea Star News, difuzată pe Antena Stars, Dodo a mărturisit că fiul ei, Patrick, a împlinit cinci luni și este foarte deștept. Micuțul face diferența și știe cine este mama, bunica și tatăl. Vedeta a ținut să precizeze că și-a început anul foarte bine și se bucură atât din punct de vedere sentimental, cât și financiar.

 

„Anul acesta l-am început chiar foarte bine, pe toate planurile. Și sentimental, și financiar. Patrick a împlinit 5 lunițe și chiar mă miră faptul că, am impresia că este un bebeluș cam prea dezvoltat pentru lunile lui, pentru că este foarte deștept, știe, efectiv, toate lucrurile. Da, normal că știe cine e tati”, a mărturisit Doinița Ioniță, în cadrul emisiunii Star News.

 

Patrick este rezultatul iubirii dintre fosta protejată a lui Costi Ioniță și Kevin Liviu. Artista a ales însă să se despartă de tatăl copilului ei chiar atunci când era însărcinată, considerând că este mai bine atât pentru ea, cât și pentru cel mic să-l crească fără aportul substanțial al lui Kevin Liviu. În ianuarie, cântăreața anunța în exclusivitate la Antena Stars că este într-o nouă relație și că-și mai dorește un copil cu actualul iubit.

 

"Partenerul meu este foarte înțelegător, chiar sta foarte mult și cu băiețelul. Nu vreau sa grăbesc nimic, vreau sa vina de la sine. Îmi mai doresc și copil, și el la fel, însă nu acum. Pote când o să aibă Patric trei ani, cam așa. O să vedem ce o să fie până atunci!.", spunea artista cu nici trei luni în urmă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest