Doinița Oancea, mesaj tulburător! S-a despărțit și de noul iubit?

 

După ce a rupt relația cu partenerul cu care a stat mai bine de 5 ani, actrița s-a afișat cu un alt bărbat. Ultima sa postare de pe Instagram i-a făcut pe fani să se întrebe dacă vedeta nu a rămas din nou singură: „E rana cea mai mare…”

 

În primăvara lui 2021, Doinița Oancea a anunțat că relația sa de 5 ani s-a terminat și că e o persoană singură, însă de ceve vreme vedeta a dat de înțeles că are o nouă relație, iar într-un final s-a confirmat că iubește din nou după ce a publicat pe Instagram o poză cu noul bărbat din viața ei. Ultima sa postare i-a făcut însă pe mulți să se întrebe dacă s-a despărțit și de acesta din urmă. ”Mintea despărțită de inimă e rana cea mai mare. Totul e ...”, a scris ea pe Instagram, mesajul încheindu-se cu o inimă.

 

Despărțirea de Adrian Călin, bărbatul cu care a stat peste 5 ani, a fost anunțată de Doinița Oancea în exclusivitate la Antena Stars: ”Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire. Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine...”

 

Recent, la Xtra Night Show, actrița a spus: „Lucrurile erau bune și funcționale, însă mie îmi lipsea ceva și am avut o discuție și o întorsătură. Nu despre căsătorie e vorba. Nu ne-am plictisit. Nu am pe ce să pun degetul exact. E un om foarte bun cu care am putut să funcționez 5 ani și jumătate. Ar fi normal să nu vorbesc lucrurile astea la televizor. Să spunem că evoluăm diferit. Niciodată să nu spui niciodată că mai știu cazuri de oameni care s-au regăsit după 20 de ani, dar momentan nu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest