Doiniţa Oancea, primele declaraţii despre femeia care o acuză că ar fi spart căsnicia unui bărbat VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

În urmă cu câteva zile, Doinţa Oancea a trecut printr-o situaţie delicată, după ce o femeie a acuzat-o că are o legătură cu soţul ei. Iar pentru că lucrurile au escaladat rapid, actriţa a oferit, în exclusivitate pentru Antena Stars, detalii care să pună punct experienţei pe care a trăit-o.

Doiniţa Oancea a făcut primele declaraţii despre femeia care o acuză că ar fi spart căsnicia unui bărbat. Mai precis, cea care a acuzat-o a precizat că soţul acesteia, atunci când consumă alcool, îi trimite mesaje vedetei, motiv pentru care a rugat-o pe Doiniţa să nu îi mai răspundă acestuia.

Chiar dacă Doiniţa a reacţionat imediat şi a încercat să îi explice femeii, că nu are nicio legătură cu bărbatul ei, aceasta nu a vrut să înţeleagă, motiv pentru care actriţa a decis sa facă publică conversaţia cu femeie, pe internet.

„Ce m-am enervat. Mi-am ieşit din pepeni. A fost aşa, o chestie la impuls. O...ce să zic, doamnă, lăsase nişte comentarii urâte că sparg casele şi fur bărbaţii însuraţi. În primul rând i-am spus să vorbească politicos, pentru că mi se adresa foarte neortodox şi am întrebat-o care e problema. Eu chiar am vrut sa o ajut. Şi i-am zis: femeie, mă gândesc ca poate treci prin vreo dramă, iar eu ca femeie empatizez şi vreau să te ajut sa nu mai ai acest gând. Mă rog şi au escaladat lucrurile. Am pus acolo prin screen-urile conversaţiile ca să le vadă lumea. A început foarte multă lume să râdă de ea, mă gândesc că şi-a luat foarte multă ruşine, după care am şters.” a spus Doiniţa Oancea


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest