Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru fac nuntă! A spus totul despre eveniment

 

Ba se iubesc, ba sunt doar amici, dar de noi nu se pot ascunde. Doinița Oancea și Augustin Viziru fac nuntă, iar în fața dovezilor, bruneta ne-a spus tot despre marele eveniment.

Mai în glumă, mai în serios Doiniţa ne-a dat toate detaliile despre marele eveniment: "Dacă o să facem nunta curând, nu se ştie, poate o facem mâine, peste un an, niciodată...Relaţia dintre noi este una extraordinară, ne căutăm locaţie, suntem în discuţii cu naşii. O facem cu toate tradiţiile, mai puţin asta cu strigătul darului că nu mi se pare drăguţ. O să-mi angajez 10 designeri speciali pentru rochia mea de mireasă. O să fac invitaţia pe Facebook, pe pagina mea şi o să fie un eveniment ca Ziua Izabelei. Şi o să fie şi nuntă. Cine vrea să vină, îi aşteptăm"

Focoasa brunetă ne-a spus şi care a fost complimentul care a lăsat-o fără cuvinte, dar, din păcate, Augustin Viziru nu este autorul. Se pare că mai are ceva să muncească până va detrona recordul.

"Te iubesc, fetiţa pe care o ştiu şi acum, Gabi, avea trei ani şi jumătate când făcea actorie cu mine. A venit aşa şi m-a luat în braţe cum a putut ea cu mânuţele ei şi mi-a zis-o. M-a topit, ce să mai... Eu oricum am o relaţie specială cu copiii, se lipesc de mine, ne jucăm, ne pupăm", a mărturisit Doiniţa.

A.C.

⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest