Doliu în familia lui Enrique Iglesias! Tatăl vitreg al artistului a fost doborât de coronavirus!

 
+2 click pentru
galerie

Enrique Iglesias trece prin momente grele! Tatăl vitreg al artistului a murit din cauza coronavirusului, după ce a fost internat la spital, de urgență.

Pandemia de coronavirus face noi victime pe zi ce trece. Numărul deceselor crește vertiginos, iar oamenii nu mai știu ce să facă pentru a combate răspândirea virusului și pentru a opri bilanțul negru al deceselor.

Carlos Falco, tatăl vitreg al lui Enrique Iglesias se numără printre cei care au fost răpuși de virusul care a isterizat întreaga panetă. Barbatul, în vârstă de 83 de ani a fost internat, în cursul săptămânii trecute, aflându-se printre persoanele cu risc ridicat, din cauza vârstei înaintate.

Despre relația cu tatăl vitreg

Mama lui Enrique Iglesias s-a căsătorit cu Carlos Falco, în 1980, atunci când starul avea doar cinci ani. Chiar dacă mariajul nu a durat mult, bărbatul a fost figura paternă care l-a învățat cele mai importante lucruri în viață.

Mesajul lui Enrique Iglesias după moartea tatălui vitreg

„Trecem prin timpuri grele, iar criza asta a afectat o mulțime de persoane, inclusiv pe familia mea. Haideți să stăm acasă și să avem grijă de noi și de cei dragi. Vă trimit multă dragoste și putere” a scris Enrique Iglesias pe pagina sa personală, în engleză și spaniolă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest