Și-a condus sora pe ultimul drum! Doliu în familia lui Mihai Constantinescu

 

Ani în şir s-a luptat cu o boală necruţătoare, iar acum cancerul a învins-o. Ileana, sora îndrăgitului interpret Mihai Constantinescu s-a stins din viaţă la vârsta de 70 de ani. Fratele său a condus-o pe ultimul drum chiar în prima zi de primăvară. În loc să se bucure de razele timide ale soarelui, cântăreţul a vărsat lacrimi amare la mormântul surorii sale. Cancerul osos şi cel de la ficat au răpit-o de lângă el pe cea care i-a fost sprijin de nădejde.


Sora lui Mihai Constantinescu a pierdut lupta cu boala şi s-a dus dintre noi. Ileana a fost alături de fratele său de-a lungul anilor, l-a susţinut, l-a ajutat şi l-a îndrumat. Acum însă, artistului nu-i va mai suna telefonul.


Cu ochii scăldaţi în lacrimi, Mihai a privit, cuprins de durere, cum coşciugul cu trupul neînsufleţit al surorii sale coboară în pământul mut. Suferinţa parcă-l împietrise la căpătâiul Ilenei, sufletul îi era sfâşiat. Abia se mai ţinea pe picioare.

Alături de Mihai, la înmormântare, a venit şi fosta soţie a interpretului.


Deşi a trecut prin chinuri cumplite din cauza bolii, apropiaţii nu şi-o amintesc pe Ileana văitându-se. Au încercat-o suferinţe îngrozitoare, dar a ţinut fruntea sus şi a luptat cu demnitate pentru fiecare zi în plus de viaţă.

Mai ceva ca o mamă, Ileana aştepta clipa în care Mihai să renunţe la burlăcie. Sora artistului mai avea o singură dorinţă: să-şi vadă fratele căsătorit! Rămaşi fără părinţi încă din tinereţe, Mihai şi Ileana au avut grijă unul de celălalt, iar acum Mihai a rămas doar în grija logodnicei sale, Simona Secrier, în care şi răposata soră a interpretului avea încredere.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest