Doliu în lumea artistică! Maestrul Mihai Fotino a încetat din viață

 

Mișu Fotino avea 84 de ani și deținea o bogată experiență în teatru și în cinematografie, desfășurându-și activitatea artistică de mai bine de 77 de ani

A jucat în numeroase comedii și a fost prezent în emisiuni de televiziune. Copilăria și adolescența le-a trăit la Brașov, unde tatăl lui era actor și cu care a jucat împreună încă de când era foarte mic. A debutat la vârsta de 6 ani, în anul 1936, în piesa de teatru „Coloniale”. Din 1952, Mihai Fotino a devenit actor la Teatrul Dramatic din Brașov. A fost remarcat de marele regizor Sică Alexandrescu, care a decis să-l aducă la București. Din 1956, a joacat la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București.

La cea de-a XIV-a ediție a Galei Premiilor UNITER, din 3 aprilie 2006, maestrul Mihai Fotino a fost premiat pentru întreaga sa activitate.

Invitat în platoul "Star Magazin", Radu Munteanu a declarat: "Dumnezeu să îl odihnească pe Mișu! Era un actor senzațional! Nu l-am văzut prea des pe scenă, dar fimele lui erau de-a dreptul spumoase, iar el a fost un actor spumos prin umorul lui".
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest