Doliu în rock-ul românesc! Cel supranumit Megastarul s-a stins din viață!

 

A murit Leluț Vasilescu, toboșarul de legendă al trupei Compact. Inima artistului a încetat să mai bată la 66 de ani.

 

Rock-ul românesc este mai sărac. Leluț Vasilescu, bateristul trupei Compact și membru fondator al acesteia, a murit la 66 de ani. Anunțul a fost făcut de Dorin Nicolae Lojigan, primarul orașului Câmpia Turzii, pe Facebook.

 

Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu.

Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!

Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzi era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată.

În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț „Megastarul” Vasilescu.

Dumnezeu să-l odihnească întru Slava Sa!”, a scris primarul Dorin Lojigan, prieten bun cu Leluț Vasilescu.

„Megastarul” a suportat în 2008 și o intervenție chirurgicala complicată pe cord. Artistul a suferit un șoc miocardic, în timpul unui spectacol susținut la Făgăraș, pe care cu greu l-a dus la bun sfârșit, imediat după aceea fiind transportat de urgență cu Ambulanța la Spitalul Municipal din localitate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest