Doliu în sufletul Cristinei Cioran după tragicul sfârșit al lui Stephan Pelger! Cel mai mare regret: „Cum uităm de noi și de prieteni….”

 

Cristina Cioran este profund afectată de moartea tragică a prietenului ei de-o viață, Stephan Pelger. Vedeta este devastată și încă nu poate crede că bărbatul și-a pus capăt vieții în propria locuință. Într-un interviu exclusiv acordat Spynews.ro, Cristina Cioran a făcut declarații pline de durere după aflarea veștii triste că Stephan Pelger nu mai este printre noi.

”Este o veste foarte, foarte tristă pentru mine, nu-mi vine să cred nici acum că s-a întâmplat asta. Eram prieteni foarte buni și îmi pare rău că o dată cu vestea asta am realizat cât de mult a trecut de la ultima mea discuție cu Stephan, cât de repede trece timpul, cum uităm de noi și de prieteni și poate nu realizăm că ei au nevoie de noi și noi poate nu suntem acolo. Tot ce îmi doresc e ca acum să fie liniștit și nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat”, a spus Cristina Cioran pentru Spynews.ro.

Ultima întâlnire dintre Cristina Cioran și Stephan Pelger a avut loc în urmă cu o lună, în trafic, în zona Dorobanți. S-au salutat și fiecare și-a continuat drumul, dar Cristina Cioran nu s-a gândit că aceasta ar putea fi ultima oară când vorbesc. ”Acum o lună ne-am întâlnit prin Dorobanți, în trecăt, te pup, ce faci, bine, și îmi pare rău că nu l-am sunat...”, a mai zis ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest