Domnilor, atenție! Bianca Rus, din nou, în rândul burlăcițelor! Cum trebuie să arate viitorul iubit al vedetei/ VIDEO

 

Bianca Rus a devenit una dintre cele mai râvnite femei din showbiz, după ce a slăbit mai bine de 60 de kilograme și a ajuns la o siluetă de vis! Și chiar dacă arată exepțional, vedeta încă se numără printre burlăcițele lumii mondene! Așa că, domnilor, fiți pe fază, pentru că a dezvăluit cum trebuie să arate bărbatul care ar putea-o cuceri!

După o lungă perioadă în care a încercat toate dietele posibile, Bianca Rus a reușit să atingă numărul de kilograme ideal prin intervenția de micșorare a stomacului. Iar dacă înainte era în pragul depresiei pentru că nu reușea să slăbească în fel și chip, nici acum viața artistei nu arată prea roz, iar asta pentru că nu are pe nimeni alături de ea.  

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Bianca Rus a făcut portretul bărbatului ideal și a dezvăluit cum ar trebui să fie cel care i-ar putea fura inima. Scurt și la obiect, vedeta a mărturisit că reprezentantul sexului puternic care ar avea o șansă la ea trebuie să fie: „Înalt, brunet, frumos și să aibă o situație financiară bună.” a spus Bianca Rus, în cadrul emisiunii „Showbiz Report”

A divorțat la câteva zile după ce s-a căsătorit

Bianca Rus a fost protagonista unui mariaj complicat care a durat doar câteva zile. Vedeta s-a căsătorit cu Antonia Luigi Gottscling, bărbatul din cauza căruia a cunoscut teroarea. Cei doi au divorțat după ce s-au certat extrem de urât și și-au adus jigniri extrem de grave unul celuilalt.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest