Donald Trump a făcut-o de oaie, din nou! S-a lăudat cu descoperirea vaccinului pentru SIDA, care nu există

 

Donald Trump a comis o gafă internațională! În încercarea de a-i încuraja pe oamenii de știință care lucrează la găsirea unui vaccin împotriva coronavirusului, președintele SUA le-a atribuit descoperirea „vaccinului împotriva SIDA”, care nu există, în realitate!

Președintele SUA a intrat, din nou, în atenția publică, din cauza unei alte gafe monumentale comise. Într-o declarație de la Casa Albă a declarat că pandemia de coronavirus va fi eradicată și fără vaccin, iar oamenii de știință au descoperit deja vaccinul împotriva SIDA.

Cert este faptul că nu există nicio dovadă științifică ce poate atesta faptul că pandemia de COVID-19 poate dispărea fără vaccin, cât și faptul că nu a fost descoperit încă remediul contra SIDA.

„Spun întotdeauna, chiar și fără vaccin virusul va dispărea. Dar dacă am avea vaccinul - și vom face asta - dacă am avea tratament terapeutic, va fi o zi fantastică și cred că asta se va întâmpla. Și se va întâmpla foarte curând”, a mai spus Trump.

După ce s-a lăudat pe sine și pe oamenii de știință care sunt ocupați să descopere tratamentul contra coronavirusului, Donald Trump a mai adăugat și că este sigur că înainte de sfârșitul anului americanii vor avea "un vaccin de mare succes”.

A făcut-o de oaie

În timp ce îi punea pe un piedestal pe oamenii de știință, Donald Trump a comis-o și i-a făcut reponsabili de găsirea vaccinului contra SIDA, care nu există, de fapt.  „De-a lungul anilor au venit cu multe alte remedii și terapii. Aceștia sunt oamenii cei mai buni, cei mai deștepți, cei mai strălucitor din lume. Au venit cu vaccinul împotriva SIDA.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest