Donald Trump, acuzat de o nouă agresiune sexuală, din partea unui fotomodel celebru: „Și-a băgat limba în gâtul meu”

 

Donald Trump este protagonistul unui nou scandal sexual! Un fost model l-a acuzat pe președintele Statelor Unite ale Americii de hărțuire sexuală. Episodul a avut loc în timpul unui turneu US Open, în septembrie 1997, când aceasta avea doar 24 de ani!

Fotomodelul american, Amy Dorris, a dezvăluit că a fost hărțuită sexual de Donald Trump, în urmă cu 13 ani. Potrivit spuselor fostului manechin, agresiunea a avut loc în afara toaletei de pe stadion, nu departe de tribuna privată din care invitații președintelui SUA urmăreau turneul US Open.

Amy Dorris a mărturisit ca Donald Trump i-a băgat limba pe gât și a pipăit-o, fără să aibă nicio cale de scăpare. Desi aceasta continua să îl respingă, actualul președinte american nu a încetat cu abuzul, ci din contră.

”El şi-a băgat limba în gâtul meu, iar eu îl respingeam. În acel moment, m-a strâns şi a început să-mi atingă cu mâinile fesele, pieptul, spatele, totul. Eram prinsă în capcană, nu mă puteam elibera”, a declarat Amy Dorris.

Pe lângă declarațiile șocante, fostul model a adus în fața jurnaliștilor și o serie de dovezi care să le demonstreze veridicitatea poveștii. Amy Dorris a prezentat biletul de la US Open din 1997, dar și câteva fotografii de la eveniment.

Mai mult de atât, și câțiva apropiați ai fotomodelului au mărturisit că imediat după episodul traumatizant, Dorris le-a povestit cu lux de amănunte agresiunea sexuală la care a fost supusă de Donal Trump.

Manechinul a mai spus că și-ar fi dorit să facă publică experiența marcantă prin care a trecut, în timpul campaniei electorale din 2016, când mai multe femei l-au acuzat pe președintele american de agresiune sexuală, însă i-a fost teamă de ce s-ar fi putut întâmpla mai departe în viața ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest