Donald Trump susține că noul coronavirus va dispărea de la sine! Refuză introducerea obligativității măștii în SUA

 

Donald Trump este de părere că nou coronavirus va dispărea de la sine, motiv pentru care refuză impunerea purtării măștii de protecție în Statele Unite ale Americii!

Donal Trump a declarat, în cadrul unui interviu pentru canalul de televiziune Fox News, că este sigur de faptul că noul coronavirus va dispărea, așa cum a și apărut... din neant. Însă cifrele spun altceva! La nivel mondial, în ultimele 24 de ore, a avut loc o creștere dramatică a cazurilor de COVID-19, iar printre cele mai afectate țări se numără SUA, Brazilia și India. Iar în Sapnia apar noi și noi focate, motiv pentru care autoritățile impun restricții dure.

Donald Trump s-a luat la harță cu un jurnalist în timpul unei conferințe

Președintele Statelor Unite ale Americii a marturisit, în timpul unei vonferințe, că „avem una dintre cele mai scăzute rate a mortalitătii din lume”. O afirmația care nu are niciun fundament, iar ca drept dovadă stau cazurile care se înmulțesc pe zi ce trece în SUA.

Un jurnalist l-a contrazis, iar de acolo până la un schimb de replici dure nu a fost decât un pas.

  • Reporter: ”Nu-i adevărat, domnule! Am avut 900 de decese într-o singură zi.”
  • Trump: ”Vom analiza. Eşti pregătit? Vă rog să îmi aduceţi hârtiile unde este menţionată rata mortalităţii. Kaylee e aici. Eu am auzit că avem una dintre cele mai scăzute, poate cea mai mică rată a mortalităţii din lume. Îmi poţi da cifrele, te rog? Pentru că eu am auzit că avem cea mai bună rată a mortalităţii, nu-i aşa? Scrie aici că suntem numărul 1 ca şi rată scăzută a mortalității. Sper să arăţi asta pe post pentru că asta dovedeşte cât de false sunt ştirile (fake news).”
  • Reporter: ”Eu nu cred că dau ştiri false!”
  • Trump: ”Ba da! Ai spus că avem cea mai mare rată a mortalităţii din lume, când noi o avem pe cea mai bună.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest