Donald Trump susține că zidul lui dintre SUA și Mexic a oprit coronavirusulul! „Este de netrecut”

 
+2 click pentru
galerie

Donald Trump a lăudat eficiența zidului contruit între America și Mexic în lupta cu pandemia de coronavirus. Președintele celei mai afectate țări de COVID-19 a afirmat că zidul se bucură de o tehnologie incredibilă care a fost foarte utilă în lupta cu virusul ucigaș.

În timp ce se afla în Arizona cu ocazia unei mese rotunde la Yuma, pentru a sărbători cei 322 de kilometri construiți, liderul de la Casa Albă a fost protagonistul unei gafe monumentale, din nou!

Donald Trump a insistat că zidul pe care l-a construit împotriva imigrației ilegale, s-a dovedit a fi extrem de eficient și în lupta împotriva coronavirusului. Președintele american a susținut că zidul este „de netrecut”, iar dacă cineva ar încerca să treacă peste i-ar trebui „o scară extraordinar de lungă”.

„Este zidul cel mai puternic care există în lume, beneficiază de o tehnologie incredibilă. A oprit Covidul, a oprit totul”, a declarat Donald Trump.

„În California, de exemplu, sunt zona foarte infectate de partea mexicană. Dacă nu aveam zidul, situaţia ar fi fost catastrofală.” a mai spus președintele SUA. 

Zidul dintre SUA și Mexic a fost promis încă din prima zi a campaniei electorale. Chiar dacă s-a lovit de refuzul democraților de a debloca fondurile pentru bariera dintre americani și mexicani, președintele Statelor Unite a căutat metode de a ocoli Congresul, folosind fonduri ale Pentagonului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest