Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor! Cum se simte cântăreţul după ce a fost operat

 

 Dorian Popa și-a îngrijorat fanii după ce s-a fotografiat pe patul de spital. Cu toate acestea, nu a fost vorba de probleme grave de sănătate, ci despre ceva estetic. El s-a lăsat pe mâna medicilor pentru a-și aduce îmbunătățiri.

Totul a decurs bine, astfel că a doua zi, îndrăgitul artist s-a filmat la clinică, alături de doctorul care l-a operat. Dorian Popa și-a ținut fanii la curent cu tot procesul! El le-a spus că a vrut să își îndeplinească un vis pe care l-a avut de ceva vreme și le-a promis că le va da mai multe detalii în curând. 

S-a ținut de cuvânt și vineri, 14 decembrie, le-a dezvăluit despre ce a fost vorba. Dorian Popa a mărturisit că se simte excelent după intervenția estetică suferită miercuri, 13 ianuarie, și că nu se aștepta să se refacă atât de repede. De asemenea, el a menționat că a apelat la un doctor plastician de top și că rezultatul a fost cel la care s-a așteptat, însă nu a vrut să spună exact ce intervenție estetică și-a făcut, însă, după spusele lui, ar fi vorba despre o surpriză!

"Băi fraților, nu pot să vă spun decât că am cea mai ușoară recuperare de până acum. O perioadă postoperatorie lejeră rău. Revenim johnuților! Ce surpriză! Ce surpriză mare!", le-a spus Dorian Popa fanilor, pe pagina sa de Instagram.

Singurul aspect pe care artistul l-a divulgat a fost că și-a îndeplinit cel mai mare vis de până acum. Se pare că nu este vorba despre vreo intervenție la nivelul feței, întrucât nu pare nimic schimbat în această zonă. El s-a afișat, însă, cu un corset în zona abdomenului. Rămâne de văzut dacă Dorian Popa se ține de cuvânt și va divulga marele secret!

Dorian Popa a fost destul de transparent cu privire la intervențiile estetice pe care și le-a făcut până acum. Cântărețul și-a refăcut complet nasul printr-o operație de rinoplastie, și-a pus implant de păr, și-a făcut injecții cu botox, dar și injecții cu acid hialuronic în buze. Toate aceste intervenții estetice l-au făcut să scoată din buzunar în jur de 50.000 de euro. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest