Dorian Popa, afaceri în imobiliare. Artistul construiește 6 case

 

 
Dorian Popa, în vârstă de 33 de ani, este unul dintre artiștii cu cele mai mari încasări din mediul online. De asemenea, acesta susține concerte și este implicat în proiecte TV. Însă asta nu e tot. Dorian s-a făcut șef de șantier, după ce s-a apucat de afaceri imobiliare și îi merge din ce în ce mai bine pe plan profesional.
 
„Dumnezeu este așa cum ar trebui să credem, cu ochii pe noi, ne ajută și ne susține. Eu sunt foarte aglomerat chiar dacă, într-adevăr, nu mai sunt așa de multe spectacole. Eu am un spectacol chiar weekendul viitor, în Padova, Italia, unde cânt la un club, pentru că acolo nu sunt restricții, oamenii sunt vaccinați, au înțeles ce e de înțeles și chiar sper că într-o bună zi și noi vom putea depăși acest moment greu”, a declarat Dorian Popa pentru Impact.
 
„În altă ordine de idei, sunt foarte prins în fiecare zi pe șantier, pentru că lucrurile merg extrem de bine, deși Doamne-Doamne ne-a scuturat și acolo, pentru că există anumite scumpiri ale materialelor, scumpiri de până la 300 la sută, însă cine-și dorește cu adevărat să muncească și-și dorește să nu se lase răpus, depășește orice obstacol. Nu sunt perioade ușoare din viețile noastre, sunt lucruri ieșite din normal, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne resemnăm, să ne dăm bătuți, să plecăm capul, să ne lamentăm, ca să mă exprim civilizat. Sunt șase căsuțe pe care le construiesc pentru a le vinde. Sunt foarte bucuros că așa cum mi-am propus, am reușit să închid exterioarele înainte de a veni frigul. Dumnezeu m-a ajutat și am reușit să le pun polistirenul și să le închidem cu adeziv, urmând ca în următoarele două săptămâni să ne apucăm de tot ce înseamnă instalații termice, sanitare și electrice.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest