Dorian Popa, apariție spectaculoasă la un festival de modă!

 

Artistul a venit la volanul unui bolid de jumătate de milion de euro și a fost asaltat de fanii din Timișoara.

 

Dorian Popa a fost unul dintre invitații speciali ai celei de-a opta ediții a Timișoara Fashion Week. Artistul a avut o apariție de senzație, conducând o bijuterie care costă nici mai mult, nici mai puțin decât 500.000 de euro. El a fost imediat înconjurat de fani, care au dorit să aibă o amintire cu artistul.

 

„Consider că eveniment de genul ăsta vine pentru un om care apreciază genul ăsta cu un pachet de emoții, dar nu este un pachet de emoții de necontrolat. Deja sunt bătrân în domeniul acesta, însă emoțiile sunt pentru că întotdeauna îmi doresc să mă ridic la nivelul evenimentul pe care le creează cei de la Timișoara Fashion Week. Eu nu mă pricep atât de bine la modă. Noroc că am oameni care mă ajută întotdeauna”, a spus Dorian Popa la Timișoara Fashion Week

 

Întrebat dacă este pregătit să o ceară de soție pe iubita lui Babs, cu care este împreună de foarte mult timp, Dorian Popa a fost ferm. „Ce nuntă? Încă nu se va întâmpla. Nu-mi dau seama dacă se va întâmpla în curând. Nu este un subiect care să mi se potrivească mănușă cum mi se potrivește acest costum”, a fost răspunsul artistului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest