Dorian Popa, cea mai ghinionistă vedetă din showbiz! A fost prădat de hoți, înșelat de muncitori și accidentat grav la picior!

 
+2 click pentru
galerie

Dorian Popa este cea mai ghinionistă vedetă din România. A fost prădat de hoți și înșelat de cei cărora le-a întins o mână de ajutor, dar lanțul slăbiciunilor nu se încheie aici. Și colac peste pupăză, s-a accidentat grav la piciorul stâng, iar medicii au fost nevoiți să intervină nu o dată, ci de mai multe ori.

Știa Dorian Popa ce știa atunci când cânta despre ghinion. Nu de alta, dar ghinionul pare să îl urmeze oriunde s-ar duce. În urmă cu un an, artistul participa la competiția „Ultimul trib” acolo unde a suferit un accident grav la genunchi.

După accidentare, Dorian a fost nevoit să se opereze de urgență și după toate că intervenția chirurgicală a fost un succes, artistul nu a reușit sa scape de dureri nici măcar acum. Din cauza situației actuală, Dorian a trebuit să întrerupă ședințele de kinetoterapie pe care le urma, dar acum durerile nu îi dau pace.

În plus, cântărețul a fost foarte prins cu construcția casei sale și de multe ori a tras umăr la umăr cu muncitorii săi, iar acest lucru l-a afectat destul de mult. Astfel din cauza durerilor continuue, artistul a ajuns de urgență la medic, din nou.

Aceasta nu a fost singura problemă prin care Dorian Popa a trecut în ultima vreme. Așa cum deja știm, artistul este un împătimit al sălilor de fitness. Așadar și suplimentele fac parte din rutina sa, doar că acestea pare să îi fi dăunat, iar Dorian s-a văzut din nou nevoit să urce pe masa de operație.

Dacă din puncr de vedere al sănătății, Dorian s-a confruntat cu tot felul de probleme. Nici în ceea ce privesc afacerile sau banii, artistul nu stă mai bine. După ce muncitorii care lucrau la casa lui au fugit cu banii, artistul și-a pierdut recent portofelul cu banii și actele. Însă din fericire pentru el portofelul lui a ajuns în posesia unui bun samaritean care l-a sunat să i-l înapoieze.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest