Dorian Popa, cu gura plină de sânge, din cauza unei neatenții! „Era să-mi sparg dinții”/ VIDEO

 

Pe lângă atitudinea pozitivă și efervescentă, Dorian Popa este cunoscut și pentru dantura imaculată pe care o are. Doar că din cauza unui incident minor, artistul a fost la un pas să își distrugă dinții!

În cadrul unui filmuleț postat pe internet, Dorian Popa le-a dat motive serioase de îngrijorare fanilor sai, după ce s-a afișat cu gura plină de sânge. Chiar dacă se află în confortul vilei sale, alături de partenera sa de viață, Claudia Iosif, artistul era să o pățească!

Din cauza unei neatenții, Dorian Popa a reușit să se accidenteze, iar în clipul publicat în mediul online a mărturisit cum și-a spart buza, chiar în propria casă. „Cam cât de prost să fii să te apleci după ceva și să te înfingi cu gura direct în chiveta, Johnule. Doamne Isuse, era să îmi sparg dinții! Cum a trosnit!" au fost vorbele lui Dorian Popa.

Cât l-a costat casa visurilor

“Undeva pe la 250.000 de euro de m-am oprit din numărat pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer sub ochii lui Doamne-Doamne că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro. Planul meu era de fapt între 170.000-180.000 de euro cu toată casa cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000 de euro, dar totul este de prisos să mai discutăm asta acum.”, a mărturisit Dorian Popa pe canalul său de YouTube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest