Dorian Popa, declarații exclusive la Antena Stars, după scandalul cu fanii de la Târgu Jiu: „Este dificil să ghidezi mii de oameni!”

 

Artistul are spectacol după spectacol și este asaltat de fani din întreaga țară. Ce s-a întâmplat pe stadionul din Târgu Jiu.

 

Dorian Popa este în mare vogă și la mare căutare în spațiul artistic românesc. Concertele sale strâng mii de fani, iar cel de la Târgu Jiu nu a făcut deloc excepție. Evenimentele de la finalul actului artistic au luat însă o întorsătură neplăcută, când sute de oameni s-au înghesuit să facă poze cu vedeta, iar cei din staff-ul său au încercat să organizeze un pic lucrurile. Videoclipurile cu conflictul au ajuns virale într-un timp scurt, astfel că, pentru a nu lăsa loc de interpretări, Dorian Popa a intrat în direct la Antena Stars, unde a făcut o serie de declarații exclusive despre acest moment mai puțin plăcut.

 

Din păcate, mulțimea este mare, oamenii sunt uneori greu de stăpânit și se mai încing spiritele, dar important este că am reușit să ducem la bun sfârșit misiunea și am făcut poze cu absolut toți cei care au fost la scenă, pe stadion, la Târgu-Jiu. Da, aș fi vrut să facă poze cu toți fanii, din păcate este un pic cam dificil când stai la poze după concert pentru că nu s-a creat, până acum, o rutină, colegii mei nemaifăcând lucrul acesta. Este un pic greu să reușești să ghidezi, să îndrumi câteva mii de oameni, doar cu o echipă mititică”, a spus Dorian Popa la Antena Stars.

 

„Normal că au vrut să mă lase să fac poze, doar că este un pic mai greu de gestionat situația și probabil de aceea s-a agravat situația. Scopul meu, atunci când termin concertul, este să fac poze cu absolut toți fanii care își doresc să facă poze cu mine. Pentru mine, un proverb esențial este: „Scopul scuză mijloacele”. Dacă e nevoie să agităm puțin spiritele ca să putem să reușim să facem poze cu toți, o să facem poze cu toți pentru că eu asta îmi doresc. Iar ce îmi doresc, de cele mai multe ori, încerc să și obțin”, a adăugat artistul.

 

A fost foarte mișto întreg evenimentul pentru că a fost și pe un stadion, iar efectul de stadion este unul care nu poate fi cu ușurință înlocuit. Tinerii au fost foarte mișto. Mie mi se pare relevant ca celor care te susțin în mod 100% necondiționat să le oferi măcar o poză. Dacă nu, chiar și un set de cuvinte și, de ce nu, o ureche care să asculte o poveste. Cât se poate în limita bunului simț și a timpului”, a mai declarat Dorian Popa


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest