Dorian Popa din nou pe masa de operație! Ce schimbare radicală plănuiește artistul: „O să mai umblu și pe obraz”

 

Aspectul fizic este esențial pentru artist, care face tot ce poate să arate cât mai bine. El nu se teme nici de intervențiile chirurgicale pentru a-și împlini visele ce țin de partea estetică.   

 

Dorian Popa ține foarte mult la modul în care arată. Este motivul pentru care petrece foarte mult timp la sala de forță, iar de fiecare dată când apare un aspect care-l deranjează face orice îi stă în puteri pentru a-l schimba. Așa s-a întâmplat și recent, când a decis să facă o nouă modificare importantă în privința aspectului fizic și nu s-a dat în lături de la intervenția chirurgicală pentru a-și împlini dorința.

 

Astfel, după ce a trecut printr-un implant de păr în zona frunții, de acestă dată artistul vrea să recurgă la un procedeu similar și să-și implanteze păr pe scalp, dar nici barba ori obrajii nu vor fi neglijați. Artistul a aranjat deja ca operația să fie efectuată în ianuarie 2023.

 

”Am stabilit primul implant de scalp, eu până acum nu am avut pe cap implantate fire de păr, ci doar pe frunte, și pe barbă. O să mai umplu și pe obraz, că acesta nu mă satisface pe mine foarte mult”, a declarat Dorian Popa.

 

Artistul a mai ajuns pe mâna medicului atunci când și-a făcut operație pentru deviația de sept, însă i-a transmis doctorului să nu-i schimbe forma nasului, căci procedura s-ar fi putut face chiar în timpul intervenției pe care a avut-o, și asta chiar dacă a fost des criticat pentru forma nasului său.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest