Dorian Popa, extravaganță de zile mare! Ce și-a pus în piscină: „Casa mea, regulile mele”

 
+2 click pentru
galerie

Face ce face și reușește să atragă atenția. Așa cum a făcut-o și de această dată! Dorian Popa și-a uluit admiratorii cu ultima extravaganță! Și-a pus în piscină ceva de a lăsat mască pe toată lumea!

Dorian Popa este una dintre cele mai apreciate persoane publice din România, atât datorită transparenței sale, cât și a modului pozitiv în care gândește. Artistul a reușit să își țină aproape admiratorii în decursul anilor și chiar dacă nu puține au fost dățile în care a fost criticat pentru alegerile sale, cântărețul nu a renunțat în a-și satisface dorințele, în ciuda părerii lumii.

După ce a strâns banii pentru a-și ridica locuința visurilor sale, Dorian Popa și iubita sa, Babs, s-au ocupat de decorarea acesteia în detaliu. Vila din Domnești are și o piscină uriașă, loc în care au început să filmeze foarte mulți artiști datorită arhitecturii futuriste. Și acum cu noul element pe care l-a adăugat vedeta, suntem siguri că numărul persoanelor care îl vor vizita pe „John” va crește considerabil.

Ce și-a pus în piscină

Ei bine, Dorian Popa și-a cumpărat un skijet pentru piscină! Da, da! Ați citit bine. Iar drept dovadă stă imaginea pe care a publicat-o pe contul său de instagram, fiind mândru din cale-afară de noua achiziție.

Așa cum era de așteptat, urmăritorii lui Dorian s-au împărțit în două tabere: cei care l-au felicitat pentru noua achiziție și cei cărora li s-au părut exagerat gestul. Dar pentru că anticipase valul de controverse pe care îl va stârni extravaganța, Dorian Popa a scris la descrierea imaginii „Casa mea, regulile mele”, dând de înțeles că atâta timp cât el este fericit cu obiectul cumpărat, nu îl interesează părerile celorlalți.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest