Dorian Popa, implicat într-un accident auto! Care este starea artistului și cu ce pagube s-a ales

 

Necazurile se țin lanț de Dorian Popa. După ce i-a fost furat portofelul, a ajuns și pe mâna medicilor, acum artistul a fost implicat și într-un accident rutier. Din fericire, acesta nu a pățit nimic, însă reparația bolidului de lux l-a costat scump.

Cu toate acestea, Dorian Popa nu a stat nicio clipă pe gânduri și s-a îndreptat către un service auto pentru a rezolva daunele produse. “Hâtz, Johnele,hâtz! Fender, bender… Astăzi, m-am purtat exact precum un începător când am schimbat banda. Nu știu ce au văzut ochii mei, că era punctul mort, că era ochii mei în altă parte… dar, am lovit mașineta și… Ce credeți? Oglinda a avut de suferit. Însă, e bine că nu este decât corpul ei, căpăcelul ei este bun”, le-a dezvăluit artistul celor de pe Instagram.

Nu este pentru prima dată când cântărețul trece prin așa ceva. De-a lungul anilor, vedeta a avut parte de mai multe accidente rutiere, iar unul dintre ele a avut loc chiar anul trecut, în luna februarie.

Bolidul de lux a avut atunci de suferit mult mai mult. Cu toate că Dorian Popa are parte numai de probleme în ultima perioadă, artistul gasește mereu soluții pentru a uita de ghiniuoanele de viața lui.

“În viață avem zile și zile. Dar important este să ne păstrăm zâmbetul pe buze și să căutăm fericirea indiferent cât de greu ar părea” a spus Dorian Popa după accidentul auto pe care l-a suferit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest