Dorian Popa, mărul discordiei în relația lui Mihai Trăistariu: “Mi se pare praf!”/ VIDEO

 

Nu de puține ori Mihai Trăistariu și-a exprimat dorința de a se așeza la casa lui și de a întâmeia o familie alături de o domnișoară care să îl facă fericit. Când credea că este la un pas ca visul lui să devină realitate, totul s-a năruit. Motivul? Chiar Dorian Popa!

Mihai Trăistariu se numără printre cei mai apreciați artiști din industria muzicală românească, grație talentului său. Și chiar dacă acum nu mai este pe val, performanțele sale din trecut l-au clasat în topul celor mai bune voci din România, având statutul de vedetă.

Chiar și așă, notorietatea sa nu i-a adus noroc și în dragoste așa cum s-ar fi așteptat multă lume. Potrivit spuselor sale, pe plan amoros se consideră un mare ghinionist, iar asta pentru că alegerile sale nu sunt cele mai potrivite.

Mihai Trăistariu a povestit în cadrul unui interviu pentru Antena Stars că a avut o iubită care s-a nimerit a fi o fană înfocată a lui Dorian Popa. Se pare că tânăra se uita constant la clipuri cu vlogger-ul pe YouTube, neglijându-l total pe acesta. Lucru care a dus la o ruptură inevitabilă între ei.

”Să stai toată ziua să te uiți la vloguri pe Youtube, nu cred că e, nu știu, cel puțin generația nouă mi se pare praf din punctul de vedere al unei relații. Am avut o discuție de final care după o oră s-a finalizat cu plecarea ei definitivă la București, că atunci stătea deja cu mine, în ultimele trei luni o luasem la mine. Bineînțeles că vina e a mea, pentru că alegerile sunt ale mele și sunt alegeri greșite”, a povestit Mihai Trăistariu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest