Dorian Popa, primele declarații după ce a anunțat că familia lui se va mări! Cum a reacționat când a văzut ecografia/ VIDEO

 

Dorian Popa are toate motivele din lume să se simtă împlinit! Numele lui este cunoscut de toată lumea din showbiz și nu numai, are o iubită frumoasă care îl face fericit, iar acum i s-a mărit și familia cu un copilaș!

În cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, Dorian Popa a dezvăluit cum s-a simțit în momentul în care a aflat că va deveni unchi. După ce a primit ecografia cu bebelușul pe care îl poartă în pântece cumnata lui, artistul a rămas cu gura căscată pentru că nu se aștepta nicio clipă ca fratele său să devină tată.

„Mi-a spus acum trei-patru zile. Mi-a trimis pe Whatsapp pozele ecografiei care m-au surprins extrem de tare pentru că eu nu am mai văzut în viața vieților mele un bebeluș care să facă cu mâna. Ziceai că e Photoshop. E în 14-15 săptămâni”, a declarat Dorian Popa pentru Antena Stars.

Și pentru că în familia lui Dorian Popa se credea că el va fi primul care va avea un copil, dat fiind că are o relație mult mai lungă cu Babs, decât are fratele său, surpriza a fost de partea tuturor!

„Sunt foarte fericit. Mă bucur pentru fratele meu. Sincer să spun, m-a luat pe neașteptate pentru că eu am o relație mai veche decât a lui și el chiar făcea mișto de mine (...) Vezi cum e? Nu e pentru cine se potrivește, ci pentru cine se nimerește”, a mai spus Dorian Popa.

Vrea să devină tată

Dorian Popa dezvăluia, în urmă cu puțin timp, că nu poate avea copii, cel puțin pentru moment, din cauza tuturor suplimentelor pe care le ia ca să arate cât mai bine. Dar chiar și așa, gândul să devină părinte, nu îi este deloc străin, ci din contră.

„Normal că ne-am gândit. Întotdeauna ne-am gândit. Considerăm că Dumnezeu va aduce momentul în viața noastră atunci când va considera de cuviință”, a precizat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest