Dorian Popa și-a cumpărat garsonieră, după ce a investit sute de mii de euro în vila în care locuiește! Care a fost motivul

 

Dorian Popa și-a cumpărat garsonieră, chiar dacă a investit sute de mii de euro în casa visurilor sale! Artistul și iubita lui, Claudia Iosif s-au mutat împreună, în vila pe care au aranjat-o singuri până la cel mai mic detaliu, dar chiar și așa, au decis să mai achiziționeze o locuință, iar cântărețul a explicat de ce.

Înainte să se bucure de confortul casei lor de sute de mii de euro, Dorian Popa și iubita lui au locuit într-o garsonieră modestă care era pe jumătatea garajului pe care îl are acum vila în care stau. Astfel că de dragul amintirilor și momentelor frumoase pe care le-au petrecut împreună în micuța locuință, Dorian Popa a decis să o cumpere.

Artistul a facut public contractul de vânzare-cumpărare a garsonierei pe contul său de socializare și urmează să le ofere verișorilor săi o despăgubire de 30.000 de euro, așa cum i se cere prin lege.  

„Nu aveam cum să las în urmă locșorul din care am plecat”, a scris el pe pagina sa de instagram.

Vrea și un apartament

Se pare că Dorian Popa este pornit să investească în imobiliare. Artistul își dorește să își cumpere și un apartament cu vedere la mare, imediat cum termină cu renovarea garsonierei.

„Apartamentul trebuie să fie cel puțin la etajul 4 sau 5, cu vedere spre mare. Încep căutările de îndată ce termin garsoniera. Despăgubirea verișorilor mei conform succesiunii se va întâmpla săptămâna ce urmează. Este vorba de 30 de mii de euro, jumătatea valorii casei. După care mă voi apuca direct să o renovez”, a mai spus Dorian Popa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest