Dorian Popa vede jumătatea plină a paharului după ce a rămas fără permis: „Bine că n-a trebuit să urc mașina pe platformă”

 

Influencerul a glumit la Antena Stars pe seama suspendării permisului de conducere, dând vina pe faptul că „am încălțat adidașii grei”.

 

Dorian Popa a rămas fără permis de conducere pentru următoarele trei luni. Asta pentru că a încălcat legislația rutieră în vigoare și a fost prins în fapt. Concret, vedeta a depășit viteza regulamentară și s-a ales cu amendă și permisul suspendat pentru următoarele 90 de zile. Totuși, el vede jumătatea plină a paharului, conștient fiind că pedeapsa putea fi și mai aspră dacă „adidașii grei” ar fi apăsat o nuanță mai tare pedala de accelerație.

 

Într-o intervenție la Antena Stars, artistul a afișat o atitudine pozitivă și se bucură pentru că a primit sanciunea mai blândă, având în vedere că existau măsuri mai dure, potrivit noii legislații. Acesta are carnetul suspendat pe o perioadă de trei luni, și poate da examen pentru recuperarea lui după două luni.

 

Cred că m-am încălțat cu adidașii ăia mai grei în ziua aia și au apăsat mai tare pe accelerație fără voința mea. Am mers cu viteză un pic mai mare decât trebuia. M-am bucurat că, deși am depășit limita legală de viteză, m-am înscris abia la prima sancțiune de suspendare, întrucât mai există un alt grad de sancțiune adus de legislația nouă, care presupune suspendarea pe 120 de zile și fără drept de dovadă. Deci ar fi trebuit să urc mașina pe platformă de la Timișoara, ar fi fost mai complicat. Nu am avut nici cea mai mare viteză din lume, dar am încălcat legea, motiv pentru care merit să fiu pedepsit”, a spus Dorian Popa la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest