Dorința lui Viorel Lis la împlinirea vârstei de 79 de ani: „Vreau să-și facă toate poftele!”

 

Fostul edil consideră că fără soția sa Oana i-ar fi fost mult mai greu la bătrânețe și își dorește ca aceasta să se bucure intens de viață.

 

Viorel Lis a avut parte de o surpriză la împlinirea vârstei de 79 de ani. O echipă Antena Stars i-a dăruit un tort de ziua de naștere. Foarte fericit, fostul primar a ținut să mulțumească tuturor, dar în special Oanei Lis, soția care i-a fost mereu alături. El apreciază că fără Oana i-ar fi fost mult mai greu acum la bătrânețe și a rememorat una dintre cumpenele din viața sa, chiar din toamnă, când s-a infectat cu Covid 19, iar soția sa i-a fost mereu alături, riscându-și propria sănătate doar pentru a avea grijă de el.

 

”Dacă nu era Oana nu prea mai eram eu, m-a salvat de multe ori. Dacă o persoană stă lângă tine și când ești bolnav rău, adică aveam COVID și era foarte periculos, începuse să-mi mănânce din plămâni, ea a venit și a stat cu mine, a dormit cu mine ca să aibă grijă. Asta înseamnă atașament total, nu cred că am avut vreodată o altă persoană așa în afară de părinți”, a spus Viorel Lis la Antena Stars.

 

Fostul primar spune că nu se mai bucură atât de tare când e ziua lui de naștere, pentru că aceasta reprezintă o înaintare în viață. El a mai declarat că încearcă să se bucure la maximum de tot, că joacă la pariuri și maid ă o tură două prin cazinourile din Capitală.  

 

”Eu nu mai aștept ziua mea de naștere așa de fericit pentru că e o vârstă înaintată și nu știi când se sfârșește viața, e bine că pot să vorbeasc, când stau în pat nu mă doare nimic, când mă ridic mă dor picioarele. Îmi trăiesc viața, stau, mă uit la televizor, la filme, la meciuri, joc la pariuri, mă mai duc și în cazinouri o dată sau de două ori, îmi ocup timpul”, a mai zis el.

 

Totodată, Viorel Lis a mai spus că vrea ca soția sa să se bucure de viață și chiar dacă nu mai pot petrece timp ca înainte împreună, își dorește ca ea să aibă o viață normală, să iasă, să călătorească, căci merită după câte a făcut pentru el. ”Eu vreau să-și facă toate poftele, chiar dacă nu mai e cu mine și nu mă deranjează, eu nu-i țin cont unde se duce, dar noaptea îmi mai e frică mie, se mai duce pe la mall, se mai întâlnește cu o prietenă”, a mai zis Viorel Lis la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest