Doru Todoruț, executat silit de fosta soție! A ajuns aproape în sapă de lemn: „Mă conformez și caut soluții”

 

Deși au divorțat în urmă cu șapte ani, Doru Todoruț și fosta soție încă au parte de întâlniri de gradul zero la tribunal! Artistul a fost executat silit de mama copiilor lui, iar în exclusivitate pentru Antena Stars a vorbit despre situația financiară precară pe care o are la ora actuală.

Doru Todoruț nu trece deloc printr-o perioadă prea roz. Artistul se numără printre cântăreții care au fost grav afectați financiar de pandemia de coronaivirus, prin anularea evenimentelor și a concertelor pe care trebuiau să se susțină, pentru a împiedica răspândirea infectării cu COVID-19.

Chiar și așa, fosta soție a lui Doru Todoruț îi cere artistului aceeași sumă de bani pe care i-o oferea înainte ca pensie alimentară, în ciuda tuturor problemelor financiare cu care acesta se confruntă.

„A fost pe 17 prima înfățișare unde se prezintă. Este un demers simplu, aritmetic. Câți bani intră se împarte la jumătate. A fost prima parte unde s-a prezentat fiecare cu ce acte doveditoare a putut veni cu veniturile realizate în ultimii ani. rămânând să ne reîntâlnim pentru a discuta celelalte amănunte.

Orice om care încasează, după ce nu o mai încasează, normal că este nemulțumit. Problemele financiare afectează pe toată lumea, inclusiv veniturile mele. Din veniturile care s-au încasat la final de an s-au acoperit toate sumele restante, urmând probabil să mă reexecute pentru următoarea perioadă, dar ne descurcăm. Copiii nu trebuie să sufere sau să simtă probleme financiare, că sunt ale părinților. Încercăm să gestionăm cât se poate de bine situația, dar important este că suntem sănătoși și asta mă bucură.", a spus Doru Todoruț.

Mai mult de atât, artistul a ținut să precizeze că nu au existat așteptări în ceea ce privește renunțarea la procesul intentat de fosta soție. "Orice executor nu muncește degeaba, s-au adunat niște sume în plus, se mai adună și cheltuieli de judecată, dar dacă așa decide o parte nu am avut încotro. Nu pot să zic că aveam așteptări de la mama copiilor. Mă conformez și caut soluții la probleme, nu neapărat să desfac firul în patru că nu mă ajută.”, a mai spus Doru Todoruț, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest