Dosar penal de ucidere din culpă în cazul morții lui Petrică Mâţu Stoian

 

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian. Vestea conform căreia interpretul de muzică populară și-a pierdut viața pe data de 6 noiembrie 2021 a întristat o țară întreagă. Acesta a fost internat la o clinică pentru un tratament post-COVID-19. Se pare că artistul a ajuns în stare gravă la spitalul din Reșița, unde și-a pierdut viața în urma unui șoc septic. În cazul morții acestuia s-a deschis astăzi un dosar penal pentru ucidere din culpă. Procurorii s-au autosesizat ca urmare a declarațiilor făcute de sora răposatului.

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară. Acesta s-a stins din viață pe 6 noiembrie, la Spitalul Reșița, după ce începuse un tratament post-COVID la o clinică. Se pare că în urma declarațiilor făcute de sora sa, procurorii s-au autosesizat și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Femeia susține că alte trei persoane au ajuns în stare gravă la spital după ce au urmat același tratament al clinicii.

Petrică Mîțu Stoian și-a pierdut viața în urma unui șoc septic. Acesta a urmat un tratament post-COVID al unei clinici. Se pare că alte trei persoane au ajuns în stare gravă la spital după respectarea acestui tratament medical.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest