Dosar penal pentru Dani Mocanu, după ce a fost acuzat pentru rănile unui leu folosit într-un videoclip! FOTO

 

Pe numele lui Dani Mocanu a fost deschis un dosar penal, după ce în ultimul său videoclip muzical a apărut un leu plin de răni. Autoritățile au fost înștiințate de mai multe persoane care au vizionat clipul manelistului și care au sesizat rănile animalului.  

Val de indignare pe internet, după ce Dani Mocanu a lansat un clip muzical, în care apare un leu plin de răni. Deși manelistul susține că animalul a fost tratat „ca un bebeluș” și a primit „tot ce și-ar putea dori vreodată un animal”, iar rănile pe care urmăritorii le-au văzut reprezintă doar un machiaj profesionist, după sesizările aduse, polițiștii argeșeni au anunțat deschiderea unui dosar penal pe numele cântărețului.

Mai mult de atât, autoritățile urmează să facă verificări amănunțite cu privire la condițiile în care se află și în care a fost ținut leul.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, transmite IPJ Argeș.

Videoclipul în cauză a fost lansat pe data de 15 noiembrie, iar până în prezent are peste 4, 34 de milioane de vizualizări.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest