Dosar penal pentru Margherita de la Clejani! Este acuzată de violențe împotriva animalelor!

 

Problemele se țin scai de Margherita! După ce paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe fata Clejanilor și pe presupusul iubit, Theodor, în timp ce brutalizau maimuța, autoritățile au intervenit, iar pe numele Margăi s-a deschis un dosar penal.

Margherita de la Clejani are probleme din ce în ce mai mari! După ce a provocat un accident rutier, din cauza consumului de droguri, fata Clejanilor a prezentat un comportament suspect, care a dat de bănuit multor persoane.

Așa se face că imediat după accident, Margherita și Theodor au ieșit la plimbare într-un parc din Capitală și s-au refugiat într-un loc, în care să nu îi vadă nimeni. În timp ce se delectau cu alcool și cafea, Theodor a brutalizat maimuța, dându-i o palmă peste cap. Ulterior, după ce Marga a sesizat prezența paparazzilor Spynews, s-a înfuriat atât de tare, încât nu a mai ținut cont că în mâna sa se află o ființă vie, bruscând-o.

În urma imaginilor care au circulat în presă, consilierul general din Primăria Capitalei, Tudor Ionescu a făcut o plângere pentru violență împotriva animalelor, iar polițiștii i-au deschis dosar penal Margheritei de la Clejani.

”În urma imaginilor pe care presa le-a arătat cu cele două persoane care plimbau acel primat prin București și îl manevrau într-o manieră foarte bruscă, fiind chiar lovit la un moment dat, am trimis două sesizări, una către Garda de Mediu și una către Poliția Națională cu privire la aceste rele tratamente, pentru că așa sunt ele încadrate și cu privire la documentele de proveniență ale acelui animal, pentru că vorbim de un animal sălbatic care are anumite documente, prin care se poate verifica dacă nu provine din braconaj”, a declarat Tudor Ionescu, potrivit Antena 3.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest