Două ispite, eliminate de pe Insula Iubirii! ”Au avut o strategie, au scăpat de cea mai puternică fată!”

 

Primele ispite au părăsit Insula Iubirii, ele au fost votate de fetele și băieții care se întrec în show!

 

În episodul opt al reality-show-ului Insula Iubirii au avut loc și primele eliminări, una de partea ispitelor feminine, alta de partea celor masculine. Concurenții au fost cei care au decis cine nu s-a integrat și a trebuit să părăsească paradisul și implicit emisiunea.

 

Sufragiul a fost secret, s-a făcut pe bază de bilețele. Maria a primit 3 voturi, iar Lavinia două, așa că prima a fost nevoită să plece de pe Insula băieților. „Unii dintre ei au simțit să mă voteze pentru că nu am inteacționat cu ei. Eu știu că nu mi-am îndeplinit un rol de ispită aici pentru că nu am vrut. Am spus de la început, de când am venit, că nu am un rol predefinit. Că voi lăsa totul să curgă de la sine. Nu înseamnă că nu mi-au plăcut acești băieți. Dar pe cei cu care am interacționat mai mult i-am introdus în friends zone. Așa fac eu, în momentul în care nu văd mai mult. Și atunci aș fi jucat un rol care nu mi-ar fi plăcut”, a explicat Maria de ce crede că a fost eliminată.

 

Anamaria consideră că a fost o eliminare strategică: „Au scăpat de cea mai puternică ispită. Probabil aveau o temere ca ea să nu ajungă la sufletul lor într-un mod diferit față de noi celelalte, datorită experienței ei de viață”. Lavinia este sigură că unul dintre voturile primite provine de la Alex. Concurentul a confirmat: „Mi-aș fi dorit să iasă Lavinia, eu consider că este un om bun, dar nu am interacționat noi, nu am fost noi compatibili”.

 

Maria Vornicu, 37 de ani, stewardesă, a spus în ultimul testimonial de pe Insula Iubirii: „Plec de pe Insula Iubirii cu gânduri bune, a fost o experiență bună pe care cu siguranță nu o voi uita și vă mulțumesc”.

 

Prezentatorul TV, Radu Vâlcan le-a mărturisit fetelor că sunt nevoite să aleagă o ispită masculină care să părăsească competiția. Dinu a fost cel care a fost eliminat în cel de-al șaselea sezon Insula Iubirii. „La fel cum le-am spus, experiența e un test al relațiilor. La mine e de adaptabilitate. Nu am simțit să interacționez decât cu foarte puține persoane de aici”, a declarat Dinu.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest