Dovada că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat! Cum s-au dat de gol/ VIDEO

 

Pentru că dragostea învinge tot, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au predat armele și s-au împăcat! Și chiar dacă nimeni nu ar fi crezut că cei doi vor mai putea fi împreună, după toate informațiile șocante pe care le-au dezvăluit din interiorul mariajului, iată că au decis să lase toate supărările și acuzațiile la o parte și să se bucure unul de celălalt!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează, cu siguranță, unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. S-au despărțit, s-au împăcat, au divorțat, s-au amenințat, dar iată că, tot unul în brațele celuilalt au ajuns!

Întors, recent, în Capitală, din iubire pentru Bianca Drăgușanu, după numeroase episoade pline de conflicte, care au ținut ocupate primele pagini ale tabloidelor, Alex Bodi a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce părea că își făcea cumpărăturile pentru o perioadă bună de autoizolare la domiciliu.

Atunci, noi am presupus, că se pregătește să se baricadeze în casă, alături de Bianca, dat fiind că la scurt timp la aterizarea în țară, și-a declarat dragostea eternă pentru fosta soție. Și iată că am avut dreptate!

În urmă cu câteva minute, Alex Bodi a postat un filmuleț pe contul lui de socializare, în timp ce se delecta cu o narghilea, ca un adevărat rege. Doar că ce să vezi? În timp ce filma împrejurimile casei sale, hopa! Am zărit-o și pe Bianca!

Acum este mai clar ca niciodată! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează, din nou, un cuplu, chiar dacă au fost protagoniștii unui scandal de proporții, în ultimele săptămâni! Ce să mai! Asta da, dragoste cu năbădăi! Iar dacă vreți să aflați noi detalii din relația controversată a celor doi, stați pe Antena Stars.ro!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest