Dovada că dormi cu cancerul în pat - schimbările pe care ar trebui să le faci urgent

 

Dormitorul tău îți pare probabil cel mai sigur loc de pe pământ, dar ce ai zice dacă ai afla că ai 12 factori care provoacă cancer nu doar în jurul tău, dar și în același pat în care dormi?

Conform Healthy Food Team, mulți experți și nutriționiști susțin un stil de viață sănătos și echilibrat pentru a ne forma un scut împotriva cancerului, dar acestea nu sunt singurele amenințări. În prejma ta sunt cel puțin cinci lucruri care te fac mai vulnerabil în fața riscului de a te îmbolnăvi de cancer.

1. Husele pernei pe care dormi
Ar trebui să înlocuiești toate husele de pernă cu materiale organice. Adevărul este că multe persoane fac aceeași greșeală și presupun că bumbacul e o alegere mai sigură decât sinteticele, însă el e făcut din 25% din insecticidele lumii și peste 14% de pesticide.

2. Orice material care te amenință trebuie eliminat
Materialele sintetice precum acrilicul, nylonul, polyesterul sunt făcute din termoplastici. Toate piesele făcute din aceste materiale, atunci când sunt încălzite, emană molecule de gaz de plastic și asta se întâmplă și când le porți: absorbi chimicalele direct prin piele.

3. Scapă de tot ce e artificial
De exemplu, dacă ai un scaun de piele artificială în cameră sau în casă, află cât de nocive sunt. Clorura de polivinil este unul din materialele făcute în fabricarea pielii sintetice și este considerat cel mai periculos plastic.

4. Minimizează aparatura electrică sau electronică
Dacă ai un computer, TV sau alte dispozitive electronice în cameră, ar trebui să te gândești să le muți în altă cameră, întrucât funcționarea lor poate deranja somnul.

5. Ai grijă cu ce vopsești pereții
Dacă te gândești la o renovare, află că vopseaua pe care NU trebuie să o alegi sub nicio formă este cea cu compuși organici volatili. Compușii organici volatili sunt compuși care conțin carbon și se evaporă ușor în aer, iar atunci când reacționează cu alte elemente cauzează poluează aerul.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest