Dovada că viaţa bate filmul! A căutat-o zeci de ani pe mama care l-a părăsit: "Trebuia să mănânc din gunoaie!"

 
+2 click pentru
galerie

De cele mai multe ori viaţa bate filmul, iar povestea următoare întăreşte această idee. Este vorba despre un tânăr care îşi caută cu disperare mama de când se ştie. Iar când credea că a găsit-o, rezultatul a fost unul cu totul şi cu totul neaşteptat.

Povestea Marianei începe acum 29 de ani, atunci când l-a adus pe lume pe Robert, un băieţel pe care, cu toate că şi l-a dorit foarte tare, a fost nevoită să îl lase în grija statului pentru o perioadă.

"N-am părinţi, n-am casă, mai am un copil de trei ani acasă, n-am unde să mă duc cu el. Şi aş vrea să îl dau la spital pentru un an de zile până îmi iau casă," a declarat Mariana, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Copilul a rămas în maternitate şi, ulterior, a ajuns într-un centru de plasament unde mama obişnuia să îl viziteze o dată la 3-4 luni. Totul, până-ntr-o zi...

"Că nu pot să îl văd că e în carantină şi ştiţi cum e...  Am zis: Doamnă, după ce că vin şi eu o dată la 3 luni 4 luni, chiar nu am dreptul să îmi văd copilul? Şi a zis că nu se poate, că e carantină. Ori dumneavoastră daţi ceva, ori colectivul poate da. Şi m-am supărat şi m-am dus la doamna directoare. Ooo, zice, sunteţi mama lui Cristea Robert! De când vreau să discut cu dumneavoastră. Doamna Cristea, să vă spun ceva: noi avem o familie care îl preferă spre adopţie pe Robert.

Eu când am auzit, zic: cum doamnă să îmi dau băiatul? Eu aştept să îmi iau locuinţă, cum să îmi dau copilul? Să-şi ia alt copil! Şi zice: nu, pe el îl preferă şi îl vizitează. Îl vrea pe el, " a mai povestit femeia.

Femeia nici nu a conceput ca băiatul ei să ajungă la o altă familie, iar directoarea centrului, văzând că nu e chip să accepte, i-a permis să-şi vadă copilul.

Aflaţi mai multe detalii despre această poveste cutremurătoare urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest