Dovada clară că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodanu nu mai formează un cuplu! FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, în ultima vreme, din cauza zvonurilor conform cărora cuplul Reghe-Prodanca nu ar mai funcționa deloc. Iar ultima dovadă surprinsă de Spynews.ro pare să confirme zvonurile.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan trec cu siguranță printr-o perioadă dificilă, desi atât celebrul antrenor, cât și impresara, au fost rezervați în declarațiile oferite. Dar pentru că de multe ori gesturile vorbesc mai mult decât o fac cuvintele, cei care l-au urmărit pe afacerist la evenimentul de semnare a contractului cu Universitatea Craiova au sesizat că verigheta de pe degetul acestuia lipsea cu desăvârșire.

Dovada clară că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodanu nu mai formează un cuplu!

Deși la începutul lunii iunie, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au reînnoit jurămintele la biserică, ulterior urmând o petrecere cu mare fast prin care au celebrat evenimentul, iată că la nici două luni distanță, antrenorul a renunțat la simbolul legământului.

Faptul că Laurențiu Reghcampf nu mai poartă verigheta reprezintă dovada clară că între el și Anamaria Prodan există numeroase probleme, dat fiind că de-a lungul anilor de mariaj, acesta nu a renunțat niciodată la bijuteria cu o semnificație atât de importantă.

Laurențiu Reghecampf a confirmat despărțirea

La începutul apariției zvonurilor referitoare la despărțire, Laurențiu Reghecampf a confirmat că el și Anamaria Prodan nu mai formează un cuplu, în timp ce impresara nega cu vehemență acest lucru.

”Măi, eu am un bărbat prea smecher, care mă ține așa în mână îmi face toate poftele, ce visez noaptea bărbatul meu îmi dă ziua. Ți se pare că eu am bărbat de lăsat, eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume, nu din România. Am vrut să-i fac surpriză de 15 ani, am stabilit tot, am avut un prieten care nu avea ce să caute pe listă, dar întâmplarea a făcut că a scăpat pe listă și ne-a dat în primire și soțul a venit cu o zi înainte acasă și ne-a strigat planurile, n-am mai putut face cu aeroportul...i-am explicat că am vrut să fie surpriză, n-a mai fost, asta este, din punctul meu de vedere totul e perfect.”, a spus Anamaria Prodan pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest