Dovada incredibilă cu care Johnny Depp s-a prezentat în instanță, după ce și-a acuzat fosta soție de violență domestică!

 
+2 click pentru
galerie

Războiul dintre Johnny Depp și Amber Heart a atins cote alarmante. Actorul s-a prezentat la Înalta Curte din Londra, unde a prezentat imagini incredibile din relația cu fosta soție!

Johnny Depp a șocat pe toată lumea, în momentul în care a acuzat-o pe Amber Heard că și-a făcut nevoile în patul lor. Actorul a mărturisit că gestul făcut de fosta soție l-a împins să pună punct mariajului toxic și să se despartă de ea.

Johnny Depp le-a arătat autorităților imaginile cu materiile fecale de pe patul lor matrimonial, care ar fi fost „lăsate” chiar la aniversarea de 30 de ani a fostei soții, în urmă cu patru ani, însă Amber Heard a negat vehement că ar fi responsabilă de gestul șocant.

Imagini comprmițătoare cu actorul

Recent, Amber Heard a postat o imagine cu Johnny Depp care se afla într-o ipostază compromițătoare. În imaginea respectivă, actorul este acoperit cu înghețată topită și stă într-o poziție nefirească, iar aceasta a susținut că starul hollywoodian s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Johnny Depp, bătut de Amber Heard

Johnny Depp susține că este victima violențelor domestice! Actorul a dezvăluit că fosta soție l-ar fi bătut, după ce ar fi descoperit că are probleme financiare, din cauza unor taxe pe care trebuia să le plătească statului american. Conform spuselor actorului de la Hollywood, actrița i-ar fi tras un pumn în față pentru că a considerat că o face de râs în fața prietenilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest