Dovezile că Alex Bodi a înșelat-o, luni bune, pe Bianca Drăgușanu, scoase la iveală chiar de amantă! Cum l-a dat de gol Daria pe afacerist

 
+3 click pentru
galerie

Alex Bodi nu trece deloc prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Pe lângă faptul că se află după gratii, din cauza unui proces de proxenetism în care este cercetat, acum și acțiunile sale de infidelitate, în relația cu Bianca Drăgușanu, au fost deconspirate chiar de femeia cu care le-a desfășurat, mai precis, cu ex-amanta, dar in același timp noua iubită, Daria Radionova!

Se pare că Alex Bodi a jucat la două capete pentru luni bune! În timp ce îi declara dragoste eternă Biancăi Drăgușanu, afaceristul era și protagonistul unor escapade romantice cu amanta, Daria Radionova.

Potrivit informațiilor obținute de Spynews.ro, cea care a dovedit că Alex Bodi a mințit-o luni bune pe Bianca Drăgușanu a fost chiar Daria Radionova. Se pare că rusoaica a publicat o imagine pe contul său de socializare, imagine făcută vara trecută, într-o locație exclusivistă unde Bodi și Drăgușanca mergeau împreună ca să se răsfețe.

Mai mult de atât, perioada în care a fost făcută fotografia, coincide cu luna în care afaceristul îi spunea blondinei că nu există nimeni altcineva în viață lui decât ea. O minciună sfruntată, subliniată chiar de rusoaică! Acum nu știm sigur dacă Daria a vrut să îl pună într-o lumină proastă intenționat pe Bodi sau nu, însă cert este că infidelitatea afaceristului în relația cu Drăgușanca a fost dovedită!

Cum arăta vila în care Bodi își răsfăța și iubita, dar și amanta

Pentru câteva momente de intimitate petrecute ori cu iubita, ori cu amanta, în vila de lux din Franța, mai precis, pe Coasta de Azur, Bodi trebuia să scoată din buzunar suma de 150.000 de euro

Vila are 543 de metri pătrați, trei etaj, 13 camere, printre care se numără și sauna, dormitorul matrimonial, două dressing-uri, o cramă, etc. De menționat ar fi și celebra infinity pool, acolo unde atât Bianca Drăgușanu, cât și Daria Radionova s-au pozat de zor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest