Draga Olteanu Matei, celebra actriță de comedie, a murit!

 

Draga Olteanu Matei a murit! Celebra actriță de comedie, în vârstă de 87 de ani, a murit în noaptea de marți spre miercuri, la cinci zile după ce a fost internată de urgență, la Spitalul „Sfântul Spiridor” din Iași!

Teatrul românesc este în doliu! În ciuda tuturor eforturilor făcute de medici, viața actriței Draga Olteanu Matei nu a mai putut fi salvată. Celebra doamnă în vârstă de 87 de ani a ajuns în cursul serii de vineri la Spitalul “Sfântul Spiridor” din Iași, fiind transferată ulterior la Spitalul Județean din Piatra Neamț, din cauza unei hemoragii digestive superioare.

Draga Olteanu Matei a murit!

Noaptea trecută, reprezentanții Spitalului “Sf. Spiridon” din Iași au anunțat că actrița a murit în jurul orei 2:00: "Deși echipa medicală din spitalul Sf Spiridon a făcut toate eforturile sa o trateze pacienta a decedat in aceasta noapte", au anunțat, în această dimineață, reprezentații Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi.

 "Din păcate, în ciuda eforturilor echipei medicale, a colegilor de la Spitalul Sfântul Spiridon, de la secţia ATI, care au stat alături de ea până în ultimul minut, evoluţia ei a fost una nefavorabilă şi s-a declarat decesul în cursul acestei nopţi.

Patologia era multiplă, iar starea critică susţinută din punct de vedere hemodinamic şi ventilator... din păcate vârsta şi tot ceea ce am mai spus zilele trecute nu au fost în favoarea vieţii şi s-a pierdut această luptă cu viaţa, din păcate. Am anunţat aparţinătorii şi, din păcate, asta este situaţia. Ne pare rău ca după fiecare pacient pe care îl avem", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Spiridon din Iași, Diana Cimpoeşu, la Antena3.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest