Dragoș Dolănescu s-a întors la prima dragoste! Cât câștigă din psihologie în Costa Rica!

 

După ce a fost parlamentar în Costa Rica, fratele lui Ionuț Dolănescu s-a întors la meseria de bază. Cât câștigă în America Centrală la o ședință de terapie.

 

Dragoș Dolănescu este stabilit de mai bine de un deceniu în Costa Rica, acolo unde a avut inclusiv o carieră politică, ajungând membru al Parlamentului din țara central-americană. Cum mandatul s-a încheiat, acesta s-a văzut nevoit să se întoarcă la meseria de bază, și anume cea de psiholog. Fratele lui Ionuț Dolănescu este licențiat în psihologie la București şi are un doctorat în psihologie medicală la Universitatea Alcalá de Henares, din Madrid.

 

"În Costa Rica, după Constituție, nu există carieră paralmentară. Poți să ajungi o singură dată și apoi te întorci la cariera principală pe care o ai. A fost o mândrie să reprezint poporul costarican în Parlament. Să vedem peste trei ani, când or să fie din nou alegeri.", a explicat Dragoș Dolănescu la Antena Stars.

 

Dacă inițial a fost plătit în alimente, având în vedere nivelul de trai din țara central americană, între timp, Dragoș Dolănescu a ajuns să ceară cel puțin 100 de dolari pentru o ședință de terapie: "Psihologia este o meserie extraordinar de frumoasă pe care eu o iubesc foarte mult, mai ales pentru că eu am învățat și în România, la facultatea de stat și apoi am făcut un doctorat în psihiatrie în Madrid. Oamenii de acolo nu au o situație financiară foarte bună făceau plata pentru ședințe cu diverse alimente. Înainte mie îmi plăteau cu ouă, cu mălai, cu banane. Este locul unde eu locuiesc și eu îmi desfășor activitatea. Oamenii au mare nevoie. Acum, tariful minim este de 100 de dolari pe ședință."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest