Dragostea de după gratii! Ce se întâmplă când cătușele leagă iubirea?

 

Cine a spus că închisoarea poate sta în calea fericirii, poate reformulează. Câteva cupluri din showbiz-ul autohton au reușit să facă față cu brio aceste încercări. Ba chiar unii dintre ei s-au şi căsătorit în timp ce îşi executau pedepsele. 

Nuţu Cămătaru şi Claudia Brazilianca nu-şi pot dezlipi privirile unul de pe celălalt. Piedica din calea fericirii lor poartă acest nume: gratiile închisorii. Cine ştie, poate că judecătorii se vor îndura să-l lase pe Nuţu în arest la domiciliu. Și nici nu ar avea nevoie de nicio braţară pentru că, oricum, nu l-ar mai lăsa soţia să iasă din casă.

Rapperul Sișu și soția sa, Cătălina au reușit, măcar pentru un timp, să depășească greutățile provocate de închisoare. Cei doi amorezi s-au căsătorit în Penitenciarul Colibași, în 2012. Acum, cei doi au probleme de rezolvat.

Fosta Miss România, Bianca Brad trece și ea prin clipe grele după ce soțul ei, fost ofițer MaPN este acuzat de trafic de arme cu Iranul și riscă 20 de ani de închisoare. Bianca a rămas în România, iar suferinţa nu-i poate fi alinat de nimic.

Și cântăreața de muzică polulară, Niculina Stoican a primit anul acesta o veste teribilă. Iubitul ei soţ, Vasile Stănescu, a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru spălare de bani. Rămâne de văzut cum va rezista dragostea lor, care durează de 25 de ani.

O altă vedetă despărțită de soțul ei din cauza gratiilor, Maria Marinescu îi demonstrează acestuia că-i este alături. Frank Colin, arestat anul trecut pentru trafic de droguri, speră că va reveni curând alături de soție și fiul lor.

Sanda Ladoși și soțul ei au trecut și ei prin clipe grele. De când i-a fost arestat bărbatul, cântăreața suferă foarte mult. Bărbatul este bolnav de cancer. Anul trecut, Ștefan Tache a fost arestat pentru evaziune fiscală și spălare de bani. Sanda Ladoși și Ștefan Tache s-au căsătorit în 2006 și au împreună doi copii, o fată și un băiat de care sunt foarte mândri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest