Drama cântăreței Elena Unc. O căsnicie toxică aproape a distrus-o: „Ajunsesem să consum 1 litru de vodcă pe zi”

 

Drama cântăreței Elena Unc. Cântăreața cu voce deosebită care în ultimii ani s-a reinventat, a vorbit, într-un interviu, despre cel mai negru episod din viața ei. Artista a fost implicată într-o căsnicie toxică care aproape a distrus-o. Dar, din fericire, vedeta a reușit să treacă peste toate problemele.

În urmă cu 20 de ani, Elena Unc se numea Emma, era la început de drum. Însă Elena Unc nu s-a gândit vreodată că va trece prin drama vieții ei. Mariajul prin care a trecut și ce a urmat ar fi doborât pe oricine, dar până la urmă a reușit să depășească momentele grele.

Bărbatul era gelos și lipsit de empatie, iar acest lucru a făcut-o pe Elena Unc să trăiască niște sentimente care au adus-o în pragul depresiei.

„Ani la rând m-am învârtit într-un cerc al suferinței. A doua mea căsnicie s-a desfășurat în orașul îngerilor, la Los Angeles. Am fost căsătorită cu un om atât de sărac sufletește, iar întâmplarea a făcut că el să fie milionar. Însă nici eu, și nici sufletul meu, nu am fost de vânzare.

Astfel că, după ani de lecții, de despărțiri și împăcări, am luat decizia de a reveni în România și de a lăsa în urma mea această experiență.

Cât am fost împreună, în jur de 7 ani, fostul meu soț era gelos, mi-a interzis să cânt, iar eu, supusă și iubitoare, l-am ascultat și am căzut atât de jos, desprinzându-mă de mine și de tot ceea ce sunt.

Până într-un moment, când am plecat fără a mă mai uita în urmă, deși eram pe jumătate „moartă”, obosită de tot. Am atras această relație nu din iubire, așa cum credeam, ci pe fondul traumelor din copilărie. Fără a căuta vinovați sau vină, acest om a încercat să se răzbune pe plecarea mea și pe faptul că nu mai doream relația.„, a declarat Elena Unc pentru click.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest