Drama care a marcat-o pe actrița Draga Olteanu Matei: „Aș fi preferat să mor atunci!”

 

Actrița Draga Olteanu Matei s-a stins din viață noaptea trecută, din cauza unei hemoragii digestive. Doamna teatrului românesc a fost internată, de urgență, in cursul serii de vineri, însă medicii au fost de la bun început rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. La câteva ore de la trecerea în neființă, a ieșit la iveală drama care a marcat-o și care i-a provocat o suferință profundă.

Draga Olteanu Matei a fost una dintre cele mai apreciate actrițe de comedie ale teatrului românesc. A fost prezentă pe marile scene ale țării mai bine de 50 de ani, bucurându-i pe români cu personaje de-a dreptul delicioase, care au rămas și astăzi în amintirea acestora.

În ciuda veseliei și efervescenței pe care le prezenta pe scenă, Draga Olteanu Matei nu a avut o viață deloc ușoară. Marea actriță a fost căsătorită de trei ori, iar două mariaje s-au sfârșit cu divorțuri sfâșietoare, din cauza infidelităților partenerilor.

Al treilea partener de viață i-a fost și suflet pereche, însă după 44 de ani de relație, acesta s-a stins din viață, lăsând-o cu o durere profundă în suflet. La scurt timp după ce și-a pierdut soțul, Draga Olteanu Matei a mărturisit că suferința pe care o simte va putea fi vindecată doar de moarte.

“Sunt supărată. Supărarea asta nu va trece niciodată. O să moară odată cu mine. Vă spun sincer că aş fi preferat să mor atunci şi eu, odată cu el. Dacă există o mare dragoste, cum am trăit eu, ţi se pare că nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiţi. Nu a existat niciun secret al longevităţii.

Există oameni deştepţi şi oameni tâmpiţi. Oamenii deştepţi se înţeleg bine între ei până la bătrâneţe, îşi descoperă unul altuia motive de admiraţie, lucrurile se încheagă în aşa manieră încât unul fără celălalt nu poate să facă nimic.

Asta e dragostea profundă care începe din tinereţe cu atracţia fizică şi se continuă cu iubirea. Ajungi să îl iubeşti pe celălalt cu toată fiinţa ta, respiri odată cu el, plângi odată cu el, râzi odată cu el… Aşa a fost viaţa noastră”, spunea actrița pentru ziarulring.ro la scurt timp după moartea soțului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest