Drama care i-a marcat viața lui Dorian Popa: „Nu vreau să o fac pe mama sa lăcrimeze”

 

Deși este cunoscut pentru optimismul debordant pe care îl afișează ori de câte ori are ocazia, Dorian Popa s-a lovit și el de multe greutăți în viață, peste care a fost nevoit să treacă, însă care l-au marcat. Invitat în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, artistul și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit deschis despre drama care și acum îl face să ofteze.

Dorian Popa a povestit despre momentul în care a rămas fără tată, după ce acesta a decis să se „rupă” de familie. Mama lui a fost nevoită să suplinească și rolul de bărbat în casă, motiv pentru care artistul o va considera întotdeauna o eroină.

„Este o poveste atipică, asta e cert. Nu aș vrea să facem o dramă, nu vreau să o fac pe mama mea să lăcrimeze în fața televizorului și nicidecum nu aș vrea să lăcrimez eu.”, a spus Dorian Popa.

Artistul a mărturisit că avea doar 14 ani atunci când părintele său a decis să se distanțeze de familie și chiar dacă a conștientizat rapid că situații de genul au avut loc și la alte case, experiența trăită tot a avut un impact major asupra sa.  

 „Tatăl meu, când aveam 14 ani, s-a separat oarecum de noi, nu ar fi fost asta o problemă, întrucât sunt multe familii care nu funcționează neapărat în unitate. Noi am fost crescuți și educați încât să înțelegem și o separare”, a povestit Dorian Popa.

În încheiere, Dorian Popa a ținut să îi mulțumească mamei sale că a avut  grijă cu brio de doi copii, chiar dacă nu a avut, lânga ea, niciun bărbat care să o ajute.

„A ținut foarte mult la educația noastră, o respect mult. Au trecut anii, îi mulțumesc pentru educația oferită!”, a mai spus Dorian Popa, la „Sinteza Zilei”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest