Drama lui Constantin Enceanu. De ce nu a putut fi alături de mama sa când și-a dat ultima suflare

 

Constantin Enceanu a făcut mărturii cutremurătoare despre unul dintre cele mai sensibile subiecte din viața sa: moartea mamei sale și motivul din cauza căruia nu i-a putut fi alături atunci când și-a dat ultima suflare.

De mic a fost om cinstit și a muncit. Nu și-a dorit niciodată avuții, iar cel mai mult a luptat să nu îsi facă părinții de râs, ci să îi facă mândrii de toate reușitele pe care le are. Și a reușit! A luptat și a ajuns unul dintre cele mai mari nume din muzica populară românească.

La cât succes are ai spune că în viața artistului nu au lor problemele niciodată. Dar nici vorbă de așa ceva, artistul a luptat cu una dintre cele mai mari drame ale vieții.

În ziua în care mama sa a încetat din viață, pe 3 ianuarie 1993, artistul a făcut accident cu mașina. Nici acum nu a putut să treacă peste momentele grele, iar când revine la casa părintească, lăcrimează atunci când vede că nu îl mai așteaptă nimeni în prag.

Mama a fost cea care l-a susținut necondiționat pe artist: „Am fost mai atașat de mama. A fost tot timpul alături de mine. tata, prin prisma serviciului nu prea stătea pe acasă. Pleca dimineața și venea seara. Mama mă încuraja să merg la concursuri muzicale. Sfaturile ei m-au ajutat mult în viață. M-a durut mult când a murit, n-a murit acasă. M-a durut enorm. Am simțit-o mereu alături de mine, își dorea mult să mă vadă la televizor și i s-a îndeplinit visul. Am fost mai atașat de mama.” a spus Constantin Enceanu în urmă cu ceva timp. 

A trecut peste durere și nu s-a lăsat de marea pasiune: muzica. După zeci de ani de carieră în spate, artistul face fericiți milioane de români.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest